Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 17.09.2013.
19:05
Vestionline A
Srpska radikalna stranka osudila je treće odlaganje izricanje presude lideru te partije Vojislavu Šešelju u Hagu, saopštivši da je tako ''potpuno i nepovratno obesmišljen u istoriji nezabeležen maratonski proces koji se pred Haškim tribunalom''.
Utorak 17.09.2013.20:23
Teras zeca, a isteras mecku. Seselj je mislio da od Suda u Hagu moze da pravi cirkus, pa je poco sa p..i ku..c, sad je popusio sam. Stranku je rasturio, kad se vrati bice politicki neinteresantan, Karlovac, Karlobag, Virovitica moze da obesi macku o rep i da ga proseta Terazijama, odvalio je debelo i burdelju i ako to neko smatra uspehom ja mu cestitam. Dzabe zovu radikali, kad su mogli nisu hteli, mislili su da naskode Tomi i Vucicu i uspeli su.
Utorak 17.09.2013.20:50
Po minusima vidiš da niko ne voli istinu i realnost ! Puši on već jedanaestu godinu, a niko, baš niko da digne glas !
Utorak 17.09.2013.20:59
Ja nepisem komentare da bi obmanjivao sebe i drugoga, ja ih pisem zbog istine i netrazim da se to bilo kome svidi jel istina je bolna i teska, zato svi begaju od nje i pred njom zatvaraju oci. Zato i imamo tolko slepaca.
Utorak 17.09.2013.21:39
Mislim da si potcenio ono šta je Šešelj uradio. 11 godina bez presude i najvećem slepcu ukazuje na to da je Hag politički sud. Sud kome nije interes pravda nego pokoravanje malih naroda. Zamisli se nad 1milion žrtava u Iraku i kroz tu prizmu gledaj na rat u staroj nam državi. Ovde građanski rat a tamo čista agresija. Da li su Ameri oslobađali Irak zbog toga da Iračane oslobode od Diktatora ili da im kradu naftu? Hoće li ko biti osuđen za te zločine.? Ovo je pobeda Šešelja, samo ti to ne vidiš. Bar se žrtvovao za ideale dok je Čeda Jovanović dijametralno na suprotnoj strani: čovek političar, spreman i mater da proda za malo para!
Utorak 17.09.2013.22:56
E moj Branko, ne jede se sve sto leti. Cudite se sto je Seselj 11. godina u bajbukani, cudite se sto je Hag politicki sud, a palili ste i opljackali skupstinu da bi ugledali demokratiju, pa gledajte. Kad su isporucili Milosevica, ko je se bunio? Niko. Onda je poceo lov ko na zeceve pa trka ko ce vise da isporuci tajnih dukomenata, a ko osumnjacenih, trka Tadica i Kostunice ko ce vise da se uvuce zapadu u zadnjicu, danas mene pripisujete Cedu i demokrate, vi ste ih birali i dok su bili na vlasti bili set u misjoj rupi, sad je kokodakanje dozvoljeno, bar se vidi da nismo postali od majmuna vec od kokoske.
Utorak 17.09.2013.22:33
Ako vec nekoga nazivas slepcem onda to ucini u skladu sa pravopisom ,rogobatno zvuci "nepisem " -ne pisem, "netrazim"- ne trazim.Time si sve rekao o sebi.
Sreda 18.09.2013.10:29
Dzo Luis Britanija, Devid Merdok SAD, Dzejms Klarka SAD, Fransoa Pino Francuska, Amansio Ortega Spanija, Li Kasing, Ahmet Nazif Zurlu Palestina i da nenabrajam su medju najbogatijim ljudima danasnjice, cije se bogastvo meri milijardama evra ali sve da ih skupis nemaju osam godina skole. Nije stvar u pismenosti, vec pameti, da li sami raspolazete svojom glavom i sposobnoscu ili to cini drugi, Nikola Tesla nije ima fakultet kad je izmislio struju i bez fakulteta su mu priznali patent. Imali ste pismenog Djindica, pa protivustavno izruci Milosevica hagu, ispoklanja prijateljima i Amerima fabrike, imali ste pismenog Kostunicu, pa sa Tadicem otera Crnu Goru, a Pristini dadose nezavisnost, plus
Sreda 18.09.2013.10:40
ceo vojni, policiski i drzavni vrh su izrucili Sudu u Hagu da bi Srbija dobila bezvizni rezim. Da li je to za vas uspeh pismenih politicara i pismenosti. Kukamo da nas mrzi zapad, ne mi mrzimo sami sebe, gubitnike proglasavamo pobednicima, a nevalja nam niko od Nemanjica do Nikolica niko zivi nam nije valjao, tolko pismenih a kukamo nacija nepismena, ispade da nas ima vise nego kineza. Pogledajte sta vam je pismenost utadila. Djindjic je prodao zelezaru Smederevo za 30. mili0na dolara, ameri su radili dok je imalo vojnog otpada da se pretapa i bilo dobiti, kad vise nije bilo dobiti prodali su tu istu Zelezaru Mirku Cvetkovicu za dolar, ali i sa fabrikom oko 200. miliona evra duga.
Utorak 17.09.2013.22:43
То је ''демократски'' запад, гледајте Срби и научите наизуст ''друже Тито ми ти...'', упс, извињавам се, ''Еуропа нема алтернативу''. Пустите да вас и даље магарчи ''црвена буржоазија'' и пријатељи.
Sreda 18.09.2013.07:49
Naša država bi morala da reaguje i da traži zaštitu svog građanina. Ako je kriv, utvrđena je krivica - osuditi ga, pošteno (? ), sve ostalo je izigravanje bilo kakvih zakona i prava. Ma koliko sadašnjoj vlasti odgovaralo da Šešelj visi negde u vazduhu, to samo pokazuje njihovu osvetoljubivost, a ne i pravednost.
Sreda 18.09.2013.09:48
А, шта мислите ако је он сам тражио да продужи боравак у Хагу? Ипак је тамо њему сигурније него у Србији.
Nedelja 22.09.2013.04:16
poenta je da se niko ne buni sto je coveku ovoliko sudjenje? niko da pita zasto? jos nas gradajanin.. a razlozi st oje tamo i kako je drugo.. cinjenica je da nas drzavljanin je u osudjenickoj klupi bez iole validnih dokaza,a nema reakcije..nema reakcije obicnih ljudi...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)